flyer

 

Heb je een speciale actie of een aanbieding? Wil je een evenement aankondigen?

Een flyer, ook wel leaflet genoemd bestaat uit 1 vel, zonder vouw. Het formaat is meestal A5 of A4. Een goedkope manier om een boodschap of aanbieding te verspreiden.

 

folder

 

Folders bevatten vaak wat meer informatie over producten of tijdelijke aanbiedingen van een bedrijf of winkel. Een folder is een gevouwen (uit het Engels: to fold = vouwen) stuk papier, bedrukt met reclame. Ze worden vaak huis-aan-huis bezorgd.

 

brochure

 

Wil je nog meer meer informatie kwijt? Kies dan voor een brochure, deze gaat vaak ook wat langer mee en is dus duurzamer. Een brochure bestaat (in tegenstelling tot een folder) uit meerdere vellen gevouwen papier, die in de rug bijeengehouden worden door bijvoorbeeld nietjes. Het aantal pagina’s is meestal een veelvoud van vier.

 

Of je nu kiest voor een flyer, folder of brochure, wij kunnen (indien gewenst) ook het drukwerk voor je regelen, en we maken er gelijk een digitale versie van voor gebruik online (op je website of op social media).

“Ik word iedere keer heel blij van de diensten van Caroline! Ze maakt supermooie marketing-uitingen voor mijn (beauty-)salon. Vaak zit ze bij de eerste opzet al een heel eind in de goede richting en is het daarna nog een kwestie van wat kleine aanpassingen doorvoeren. Ze staat open voor mijn ideeën en schakelt heel erg snel. Caroline is een fijn persoon om mee samen te werken en denkt ook graag met je mee. Een echte aanrader dus!”

 

Marion van der Wielen, Beauty & Relax Lounge

 

 

Kunnen wij je helpen? 
T 078 642 6474 of info@frizdezign.nl

Volg ons op social media