logo

 

Voor bedrijven is een professionele uitstraling belangrijk. Dat begint bij een goed logo. Het logo is een belangrijk onderdeel van de huisstijl en moet uitstralen waar je als bedrijf voor staat. Bij een logo-ontwerp wordt er nagedacht over de kleur, het lettertype en een beeldmerk dat bij je bedrijf past. Wij ontwerpen meerdere versies van een logo, een versie in full color, in zwart-wit (bijvoorbeeld voor in advertenties) en voor gebruik op donkere ondergronden (diapositief).

 

huisstijl

 

De huisstijl is vaak de eerste kennismaking van klanten met een bedrijf. De huisstijl moet consequent toegepast worden op alle uitingen, bijvoorbeeld het visitekaartje, briefpapier, website, social media, e-mailberichten enz.

 

Wist je dat we ook templates kunnen maken voor in Word, en presentaties in Powerpoint de juiste uitstraling kunnen geven?

 

huisstijlbewaking

 

Hoe groter een bedrijf, hoe moeilijker het wordt om de huisstijl te bewaken. Elke medewerker heeft een eigen voorkeur voor lettertypes en kleur- en logo-gebruik. Het kan dan heel verstandig zijn om bepaalde regels vast te leggen met betrekking tot de huisstijl waar iedereen binnen het bedrijf zich aan moet houden.

"Ik ben heel blij met Caroline en haar altijd 'Frizze' kijk op alles wat met ontwerpen te maken heeft. Ze denkt mee en is flexibel. Samen met haar mijn prachtige logo ontworpen en visitekaartjes waar ik mee voor de dag kan komen. Top!"

 

Corine Opmeer, OpMeerInzicht

 

 

Kunnen wij je helpen? 
T 078 642 6474 of info@frizdezign.nl

Volg ons op social media