Brand-it traject

Ben jij zelfstandig ondernemer en wil jij aan de slag met je identiteit? Op zoek naar een goede basis voor een sterke en precies passende branding? Schrijf je dan in voor het Brand-it traject.

Het Brand-it traject bestaat uit vier stappen waarin we een branding gaan maken die jou laat stralen als ondernemer en je zal helpen de juiste doelgroep aan te trekken. Zodat jij jouw waarde kunt vergroten en succesvol met je bedrijf aan de slag kunt gaan.

 

Wat brengt het Brand-it traject jou?

N

Inzicht in jouw grootste kracht en de manier waarop jij van nature de dingen doet

N

Meer zelfvertrouwen en zelfwaardering

N

Kleuren die passen bij jouw kernkwaliteiten

N

Inzicht in jouw missie en je doelgroep

N

Een sterke basis voor jouw merk

N

Een passende en unieke look & feel

N

Inspiratie om met je bedrijf aan de slag te gaan

Ik ben gecertificeerd Personal Power Professional en ook vindbaar op www.persoonlijkekracht.nl

Stap 1: Ontdek je grootste kracht

Jij bent de basis van jouw branding. Mensen doen zaken met jou omdat ze in jou geloven, om wie je bent, wat je kan of hoe je de dingen doet. In deze eerste stap gaan we aan de hand van de Powertest ontdekken wat jouw grootste kracht is. 

De Powertest is een persoonlijkheidstest die persoonlijkheid en imago met elkaar verbindt. De uitslag van deze test vertelt jou precies wat jouw grootste kracht is. Waar jij van nature goed in bent wat jouw unieke kwaliteiten en diepste drijfveren zijn. Soms is dit zo voor de hand liggend dat je er zelf nog niet aan gedacht had, een echte eye-opener. Je ontdekt welke kleurenfamilie hier bij hoort en hoe je deze kunt inzetten om jezelf zichtbaar te maken op een manier die bij jou past.

Bij de Powertest hoort een uitgebreid geprint rapport van 20 pagina’s waarin je alles terug kunt lezen. Je krijgt ook materialen mee in de vorm van 9 kleurenhartjes in een blikje die je kunnen helpen met het zichtbaar maken van je grootste kracht.

Deze afspraak duurt ongeveer 1,5 uur (online of in real life).
147,- (excl. BTW)

Stap 2: Jouw blauwdruk als basis voor succes

De volgende stap in het versterken van je persoonlijke kracht is om je kracht nog verder in beeld te brengen. Want je hebt niet 1 kracht, er is meer. Iedereen is uniek, en heeft verschillende kwaliteiten in zich. Welke? Dat gaan we ontdekken in jouw blauwdruk voor succes en geluk. De blauwdruk bestaat uit je vier hoogst scorende Powertype-kleuren en geeft gedetailleerd inzicht in je scores op de elementen en de kleurfamilies. Wat zegt dit over jou en welke richting past hierbij? Jouw blauwdrukrapport vormt een kompas voor jezelf en geeft je inzicht in jouw pad en potentieel, het geeft je richting.

Je krijgt een blauwdrukrapport van 30 pagina’s waarin alles uitgebreid omschreven staat, met de bijbehorende materialen.

Deze afspraak duurt ongeveer 1,5 uur (online of in real life). 
147,- (excl. BTW)

Stap 3: Zakelijke verdieping

Nu je weet wat jouw kwaliteiten en drijfveren zijn hebben we een stevige basis om te werken aan een passende branding. Aan de hand van jouw waarden nemen we je ideale klant onder de loep en bekijken we je aanbod. We gaan aan de slag met jouw missie en kernwaarden zodat we deze kunnen vertalen naar een goede basis voor een krachtige communicatie.

Deze afspraak duurt ongeveer 1,5 uur (online of in real life). 
147,- (excl. BTW)

Stap 4: Maak je kracht zichtbaar dmv een sterke branding

Op basis van alle verzamelde informatie maak ik voor jou een nieuw passend en uniek logo. Of we kunnen ook jouw bestaande logo re-branden. Wat jij wilt en wat het best bij jou past natuurlijk! Het nieuwe logo is voor verschillende doeleinden te gebruiken, zowel online als offline. Maar dat is nog niet alles. Want een logo zonder huisstijl is als een prachtig pand dat leeg is van binnen. Er hoort natuurlijk ook een inrichting bij. Daarvoor maak ik een brandboard waarin jouw kernwaarden en kwaliteiten zijn uitgewerkt in kleuren, lettertypes en sfeerbeelden. Zo heb je altijd een goed en compleet overzicht van hoe jouw brand er uit ziet. Je krijgt alle kleurnummers van de gebruikte kleuren mee zodat je ze overal hetzelfde toe kunt passen. 

En dan is het tijd voor actie: Maak jezelf zichtbaar en trek de juiste klanten aan!

Logo-ontwerp en brandboard (incl. 3 correctierondes)
645,- (excl. BTW)

Ik kan je ook verder helpen met andere onderdelen van jouw zichtbaarheid, te denken valt aan het maken van templates voor social media, briefpapier, visitekaartje, flyer etc. Afhankelijk van wat je nodig hebt.
Prijs op aanvraag.

v

Tell-it

Zorg dat je doelgroep op de hoogte is. Met als resultaat een hogere betrokkenheid bij jouw merk.

Sell-it

Verkoop je product of dienst met pakkende acties. Trek de aandacht van de juiste mensen.

Vraag nu een gratis spar-sessie aan

1 + 3 =

Friz Dezign vormgeving & communicatie

voor ambitieuze ondernemers en bedrijven