over friz dezign

Hallo, ik ben Caroline den Ouden-Huijgen, eigenaar van Friz Dezign. In 2005 ben ik Friz Dezign gestart omdat ik geloof dat elke onderneming of ondernemer een verhaal te vertellen heeft en ik wil graag helpen met het op de juiste manier overbrengen van dat verhaal. Achter het werk dat je doet, de producten die je verkoopt of de diensten die je aanbiedt zit een bepaalde motivatie. Waarom doe jij wat je doet en wat doe jij anders dan je concurrenten? Wie is jouw doelgroep en hoe spreek je hen aan?

 

‘Mijn passie is mooie dingen maken’

Tijdens mijn opleiding leerde ik de theorie van marketing en communicatie. Toen ik ging werken bij een reclamestudio was ik vooral bezig met het uitwerken van idee├źn. Nu kan ik deze twee kanten combineren en vloeien ze bijna automatisch in elkaar over. Ik vind het heerlijk om te puzzelen met teksten en afbeeldingen en er een mooi geheel van te maken. Maar denk ook altijd na bij alles wat ik maak: Spreekt deze foto de doelgroep aan, of kan ik beter de aandacht trekken met een goede koptekst? Als ik iets maak voor een klant, bijvoorbeeld een logo-ontwerp of een flyer, probeer ik er niet alleen een mooi geheel van te maken, maar voor mij is het ook een zoektocht; hoe bereik ik de doelgroep van mijn klant het best, wat spreekt hen aan en hoe vertel ik de boodschap van mijn klant zo duidelijk mogelijk?

 

Bij grote bedrijven is er vaak al goed nagedacht over de kernwaarden, de missie en de visie. Maar ook voor kleine ondernemers is het belangrijk hierover na te denken. Als je helder voor ogen hebt wat je doet en waarom, waar je naartoe wilt en wie je doelgroep is wordt het zoveel makkelijker om goede acties te verzinnen en vorm te geven.

Vraag nu een gratis spar-sessie aan

1 + 11 =