Over Friz Dezign

Hallo, ik ben Caroline den Ouden-Huijgen, eigenaar van Friz Dezign. Met Friz Dezign help ik jou als ondernemer graag om je merk een gezicht te geven, om je verhaal te vertellen op een manier die werkt. Zodat het jouw merk beter zichtbaarheid wordt. Met als resultaat klantenbinding en een hogere omzet.

Elk merk is uniek. En elke ondernemer is uniek. Daarom moet de vormgeving & de communicatie ook uniek zijn. Geen 13-in-een-dozijn, maar op maat gemaakt. Passend bij jou en jouw merk. Ik help je daar heel graag mee.

 ‘Mijn passie is mooie dingen maken’

Tijdens mijn opleiding leerde ik de theorie van marketing en communicatie. Toen ik ging werken bij een reclamestudio was ik vooral bezig met het uitwerken van ideeën. Nu kan ik deze twee kanten combineren en vloeien ze bijna automatisch in elkaar over.

Ik vind het heerlijk om te puzzelen met teksten en afbeeldingen en er een mooi geheel van te maken. Maar denk ook altijd na bij alles wat ik maak: Spreekt deze foto de doelgroep aan, of kan ik beter de aandacht trekken met een goede koptekst? Als ik iets maak voor een klant, bijvoorbeeld een logo-ontwerp of een flyer, probeer ik er niet alleen een mooi geheel van te maken, maar voor mij is het ook een zoektocht; hoe bereik ik de doelgroep van mijn klant het best, wat spreekt hen aan en hoe vertel ik de boodschap van mijn klant zo duidelijk mogelijk?

Kernwaarden

Bij grote bedrijven is er vaak al goed nagedacht over de kernwaarden, de missie en de visie. Maar ook voor kleine ondernemers is het belangrijk hierover na te denken. Als je helder voor ogen hebt wat je doet en waarom, waar je naartoe wilt en wie je doelgroep is wordt het zoveel makkelijker om goede acties te verzinnen en vorm te geven.

Samenwerken

Wij werken samen met verschillende professionals en grafische bedrijven die altijd (en alleen indien gewenst) kunnen worden ingezet met al hun enthousiasme, kennis en ervaring. Zo kunnen wij je ontzorgen op het gebied van alle reclame-uitingen en het hele proces voor je regelen. Ons netwerk bestaat uit fotografen, filmmakers, tekstschrijvers, internetbedrijven, drukkerijen en reclame-beletteraars.

 

Vraag nu een gratis spar-sessie aan

10 + 13 =

Friz Dezign vormgeving & communicatie

voor ambitieuze ondernemers en bedrijven