Brand-it

Een goede basis; ontwerp van een brand

Op een goede basis kun je bouwen. Goed om hier voldoende tijd aan te besteden.
Als je de tijd neemt voor het maken van een goede basis zullen alle vervolgstappen minder tijd kosten. Een investering in de toekomst dus.

Identiteit

Jouw merk is uniek, dus ook jouw logo en huisstijl moeten uniek zijn. Geen 13-in-een-dozijn. Maar passend bij de identiteit van jouw merk of bedrijf. Op maat gemaakt.

Voordat wij zo’n op maat gemaakt logo maken vragen we jou na te denken over de identiteit van je bedrijf. Wat wil je als merk uitstralen? Hoe wil je dat mensen jouw merk zien? Welk gevoel wil je dat mensen bij jouw merk krijgen? Dit is allemaal van invloed op de uitstraling die we aan je merk gaan meegeven. 

En als dat logo en die huisstijl gemaakt zijn is het ook belangrijk dit consequent door te voeren. Want anders komt de boodschap bij jouw klant niet goed over. En wordt het alsnog een rommeltje.

 

Brandboard

Het is heel handig om een tool in handen te hebben voor je branding. Een soort moodboard waaruit duidelijk blijkt wat jouw merk moet uitstralen. Welke kleuren worden er gebruikt? Welke lettertypes? Wat voor soort foto’s of misschien juist illustraties?

Het hebben van een brandboard is handig voor jezelf, bijvoorbeeld als je social media posts gaat maken, maar ook als een vormgever later een actie voor je gaat maken. Het is heel handig als je dan een visueel bord hebt dat aangeeft wat jouw uitstraling is en waar rekening mee gehouden moet worden. Zo worden exact de juiste kleuren en lettertypes gebruikt en krijg je een heel consistente uitstraling. Het is eigenlijk een soort light-versie van een huisstijl-handboek dat vaak bij grote bedrijven gebruikt wordt en waarin de complete identiteit en huisstijl omschreven worden.

Brand-it

Alle onderdelen die horen bij jouw huisstijl en branding, zoals:

E

logo

E

brandboard

E

visitekaartje

E

briefpapier (digitaal)

E

word-template

E

powerpoint-template

E

enz.

Portfolio – logo’s/huisstijlen

logo OBS De Leilinde Papendrecht
logo ontwerp Twisk Training
logo-ontwerp Joepie kinderopvang
logo-ontwerp Spuitfolie
Brandboard
logo-ontwerp voor Molenwaard Actief
logo ontwerp Huis van de Waard
logo-ontwerp Ched Kappers Rotterdam

“Ik ben heel blij met Caroline en haar altijd ‘Frizze’ kijk op alles wat met ontwerpen te maken heeft. Ze denkt mee en is flexibel. Samen met haar mijn prachtige logo ontworpen en visitekaartjes waar ik mee voor de dag kan komen. Top!”

Corine Opmeer

OpMeerInzicht

v

Tell-it

Zorg dat je doelgroep op de hoogte is. Met als resultaat een hogere betrokkenheid bij jouw merk.

Sell-it

Verkoop je product of dienst met pakkende acties. Trek de aandacht van de juiste mensen.

Vraag nu een gratis spar-sessie aan

1 + 2 =

Friz Dezign vormgeving & communicatie

voor ambitieuze ondernemers en bedrijven