Onderneem het met kleur

Je bent ondernemer geworden omdat je ergens voor staat. Je vindt het belangrijk om dat te doen waar jij goed in bent en als geen ander kan. Met jouw visie wil je iets bereiken in het leven. Maar onderweg groei je als mens en als ondernemer waardoor het soms ineens kan gaan wringen. Misschien wil je iets aanpassen in je aanbod. Of duidelijker communiceren wat jij belangrijk vindt. Of…. vul het zelf maar in. Een goed moment om terug te gaan naar jouw basis en de basis van je bedrijf. En bij te sturen zodat je weer op de juiste weg uitkomt.

 

Stel je eens voor dat je:

Jouw kwaliteiten optimaal in kan zetten in je bedrijf

Vol zelfvertrouwen en plezier kan ondernemen

Genoeg energie hebt voor je werk en je privé-leven

Onderneem het met kleur

Kleur kan je hiermee helpen. In mijn programma Onderneem het met kleur gaan we hiermee aan de slag.

 

Je ontdekt:

Jouw kernkwaliteiten en drijfveren en de kleuren die daarbij horen

De waarden die belangrijk zijn voor jou en jouw onderneming

De werking van kleur en hoe jij kleur in kan zetten in je branding en communicatie

Caroline van Friz Dezign
Persoonlijke Kracht

Ik ben ook vindbaar op www.persoonlijkekracht.nl

De kracht van kleur

Kleur is een heel bijzonder en krachtig communicatiemiddel. Het is een taal die iedereen spreekt (niet altijd bewust). De psychologie van kleur wordt niet voor niets vaak gebruikt in de marketing.

Kleur heeft altijd mijn bijzondere interesse gehad, vooral de psychologie van kleur en wat het met mensen doet. Als kleurenmentor kan ik jou als ondernemer bewuster maken van de kracht van kleur. Je helpen je intrinsieke drijfveren om te zetten in kleur, zodat jouw branding en communicatie hier naadloos op aan sluiten. Succesvol ondernemen met de kracht van kleur!

Wil jij ook meer te weten komen over kleur en welke kleuren passen bij jouw persoonlijke kwaliteiten en werkwijze?

Hoe werkt het?

In het programma Onderneem het met Kleur werken we met de Persoonlijke Kracht-test, een online test. Voor onze eerste afspraak krijg je van mij een link waarmee je de test online in kan vullen.

Het programma Onderneem het met kleur bestaat uit 2 delen die beiden gebaseerd zijn op de uitslag van deze door jou ingevulde test:

Onderneem het met kleur deel 1

Deel 1: Powertype

We beginnen met jouw verlangen. We bespreken waar je naartoe wilt, jouw visie, jouw stip op de horizon.

Daarna gaan we je Powertype ontdekken, oftewel jouw grootste kracht. Dat waar jij van nature goed in bent, jouw unieke kwaliteiten en diepste drijfveren. Soms is dit zo voor de hand liggend dat je er zelf nog niet aan gedacht had, een echte eye-opener. Je ontdekt welke kleurenfamilie hier bij hoort en hoe je deze kunt inzetten om jezelf zichtbaar te maken op een manier die bij jou past.

Jij bent de basis van jouw bedrijf. Mensen doen zaken met jou omdat ze in je geloven, om wie je bent, wat je kan of hoe je de dingen doet.

Deel 1 van Onderneem het met kleur bestaat uit 2 sessies die we online of in real life kunnen doen. Je krijgt een uitgebreid rapport van 27 pagina’s waarin je alles nog eens rustig terug kunt lezen.

Deel 2: Blauwdruk

De volgende stap is het bespreken van jouw blauwdruk. Want je hebt niet 1 kracht, er is meer. Iedereen is uniek, en heeft verschillende kwaliteiten in zich. Welke? Dat gaan we ontdekken met jouw blauwdruk voor succes en geluk. De blauwdruk bestaat uit je vier hoogst scorende Powertype-kleuren en geeft gedetailleerd inzicht in je scores op de elementen en de kleurfamilies. Wat zegt dit over jou en welke richting past hierbij? Jouw blauwdrukrapport vormt een kompas voor jezelf en geeft je inzicht in jouw pad en potentieel, het geeft je richting.

Daarna gaan we kijken hoe dit alles van invloed is op jouw impact en hoe je dit in kan zetten om groots jezelf te zijn. Hierbij bespreken we de kernwaarden die voor jou belangrijk zijn, jouw leiderschapsstijl en manier van communiceren. En welke kleuren en vormen je kan gebruiken voor je (personal) branding.

Deel 2 van Onderneem het met kleur bestaat uit 2 sessies die we online of in real life kunnen doen. Je krijgt een blauwdrukrapport van 30 pagina’s waarin alles uitgebreid omschreven staat.

Deel 2 Onderneem het met kleur

Wat kost het?

Het totale programma Onderneem het met kleur bestaat in totaal uit 4 sessies van 1 tot 1,5 uur die we in een tijdsbestek van ongeveer 2 maanden gaan doen. De investering hiervoor is € 520,- excl. BTW

Wil je liever eerst alleen de Powertype-sessies doen, dan kan dat ook. De kosten hiervoor (2 sessies) zijn € 280,- excl. BTW
Je kunt later altijd upgraden naar de Blauwdruk-sessies. De kosten voor deze 2 sessies zijn dan ook € 280,- excl. BTW

Wat brengt Onderneem het met kleur jou?

Inzicht in jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën

De kleuren die passen bij jouw kernkwaliteiten en drijfveren

De kernwaarden die belangrijk zijn voor jou en jouw bedrijf

Hoe jij met impact kan communiceren op een verbale en non-verbale manier

Wie jouw ideale klant is en hoe je deze kan aanspreken

Volop inspiratie om met je bedrijf aan de slag te gaan

En dan is het tijd voor actie: Maak jezelf zichtbaar en trek de juiste klanten aan!

Ik kan je ook verder helpen met de visuele uitvoering van jouw zichtbaarheid. Bijvoorbeeld het maken of restylen van je logo en/of huisstijl, templates voor social media, visitekaartje, flyer enz. Ook handig: een brandboard (hiernaast zie je een voorbeeld), dit geeft een overzicht van je huisstijl en is een goede leidraad voor al je uitingen. Omdat je het programma ‘Onderneem het met kleur’ hebt gevolgd en ik dus al een goed beeld gekregen heb van jou als ondernemer, scheelt mij dat enorm in de voorbereiding. Dus krijg je een leuke korting van mij.

Brandboard

Ja, ik wil kennismaken met kleur!

Ik laat je graag gratis kennismaken met kleur. Vul het onderstaande formulier in en vermeld erbij wat jouw favoriete kleur is. Dan zal ik je tijdens ons eerste gesprek vertellen wat deze kleur over jou zegt.

6 + 3 =

Friz Dezign vormgeving & communicatie

voor ambitieuze ondernemers en bedrijven