Over Friz Dezign

Vormgeving & communicatie waar je blij van wordt

Ik word blij van mooie dingen maken. Mijn motto is dan ook; maak het mooier, beter, leuker! Ik maak graag vormgeving & communicatie waar jij ook blij van wordt. Om welke reden dan ook, omdat het er mooi uitziet, omdat het resultaat oplevert, omdat het zo snel en makkelijk voor je geregeld wordt, omdat het bij jou als ondernemer past…

 

Friz Dezign

Na jaren bij een reclame-studio gewerkt te hebben ben ik in 2005 voor mezelf begonnen. Best spannend om een vaste baan hiervoor op te geven, de wil en ambitie om mijn eigen weg te volgen waren sterker en ik heb er geen seconde spijt van gehad. 

In de loop der jaren hebben er verschillende mensen gewerkt bij Friz Dezign voor korte en langere perioden. Ook is Friz Dezign een aantal keren verhuisd, van Papendrecht, naar Alblasserdam en Wijngaarden en uiteindelijk weer terug naar Papendrecht. In de loop der jaren zijn er veel leuke projecten geweest voor kleine en grote bedrijven en heb ik samen gewerkt met filmmakers, fotografen, tekstschrijvers en internetbedrijven en hierdoor veel waardevolle contacten opgebouwd.

Caroline:
creatief  |  boys moeder  |  ambitieus  |  zus  |  ondernemend  |  koffie & chocolade  |  feelgood  |  friz  |  kleur  |  teksten & letters  |  mint

Persoonlijke Kracht

Sinds 2020 ben ik gecertificeerd Persoonlijke Kracht coach. In mijn programma Onderneem het met kleur maak ik gebruik van deze Persoonlijke Kracht Methodiek. Hiernaast zie je mijn eigen blauwdrukrapport met de kleuren die bij mij horen. Mijn grootste kracht is creativiteit en vernieuwing, en mijn Powerkleur is mint dat staat voor ondernemende innovator. In mijn rapport staat: ‘Jij vindt het fantastisch om nieuwe ideeën en concepten tot leven te wekken, en weet door nieuwe verbindingen altijd weer met verrassende invalshoeken te komen. Jij verzint ook steeds weer wat nieuws.’ Wat ben ik nog meer? Petrol – creatieve denker, limegroen – persoonlijke ontwikkelaar en turkoois – originele ontwerper.

Wil jij ook weten wat jouw grootste kracht is? De Persoonlijke Kracht-test is onderdeel van mijn programma Onderneem het met kleur.

Samenwerking

Ik hou van mooie dingen maken, maar maak niet alles alleen. In de loop der jaren heb ik vele contacten opgedaan met andere enthousiaste professionals. Het liefst werk ik samen met mensen die dezelfde instelling hebben als ik, professioneel zijn en ambitieus en gaan voor het beste resultaat. Hierdoor kan ik je ontzorgen of in contact brengen met enthousiaste professionals op het gebied van fotografie, tekstschrijven, coaching, internet, film & animatie en natuurlijk drukkerijen en reclame-beletteraars. Samen maken wij jouw project tot een succes!

  MVO

  Ik vind het belangrijk om van betekenis te zijn en iets terug te doen voor onze maatschappij. Daarom zet ik regelmatig mijn kwaliteiten op vrijwillige basis in voor onder andere:

  • Papendrecht Verrast. Met dit team van ondernemende professionals zetten wij ons in voor de promotie van evenementen en bedrijven in Papendrecht.
  • Voetbalvereniging Drechtstreek. Ik heb 2 voetballende zoons en ben regelmatig langs de lijn te vinden. Bij vv Drechtstreek zit ik in het mediateam, hier verzorg ik oa vormgeving van posters voor activiteiten, en nieuwsberichten op website en social media.
  • Stichting Anders, zij dagen ondernemers uit hun diensten/producten beschikbaar te stellen aan mensen die dat keihard nodig hebben. Want geven maakt rijk!

  Vraag nu een gratis spar-sessie aan

  6 + 14 =

  Friz Dezign vormgeving & communicatie

  voor ambitieuze ondernemers en bedrijven