Over Friz Dezign

Maak het mooi, duidelijk en uniek!

Dat is mijn motto. Mooie dingen maken doe ik graag. Maar mooi alleen is niet genoeg. Er moet ook een boodschap overgebracht worden. Alles wat ik maak moet duidelijk zijn zodat mensen het begrijpen en het een bepaald resultaat oplevert. En tenslotte moet het uniek zijn. Want elk merk is uniek. En elke ondernemer is uniek. Dus geef ik vorm op maat voor jou, passend bij jou en jouw merk. Zodat jij er blij van wordt.

Ik ben Caroline den Ouden-Huijgen, grafisch ontwerper en eigenaar van Friz Dezign. Met Friz Dezign help ik jou als ondernemer om je merk een gezicht te geven, om je verhaal te vertellen op een manier die werkt. Zodat jouw merk beter zichtbaarheid wordt op een manier die bij je past.

 

Friz Dezign

In 2005 begon ik met Friz Dezign, na eerst een aantal jaren bij een reclame-studio gewerkt te hebben. Het was best spannend  om mijn vaste baan daar op te geven, maar ik had heel sterk de ambitie om zelfstandig te zijn en mijn eigen weg te volgen.

In de loop der jaren hebben er verschillende mensen gewerkt bij Friz Dezign voor korte en langere perioden. Ook is Friz Dezign een aantal keren verhuisd, van Papendrecht, naar Alblasserdam en Wijngaarden en uiteindelijk weer terug naar Papendrecht. In de loop der jaren zijn er veel leuke projecten geweest voor kleine en grote bedrijven en heb ik samen gewerkt met filmmakers, fotografen, tekstschrijvers en internetbedrijven en hierdoor veel waardevolle contacten opgebouwd.

Caroline:
creatief  |  boys moeder  |  ambitieus  |  zus  |  ondernemend  |  koffie & chocolade  |  feelgood  |  friz  |  kleur  |  teksten & letters  |  mint

Persoonlijke Kracht

Sinds 2020 ben ik gecertificeerd Persoonlijke Kracht coach. In mijn programma Onderneem het met kleur maak ik gebruik van deze Persoonlijke Kracht Methodiek. Hiernaast zie je mijn eigen blauwdrukrapport met de kleuren die bij mij horen. Mijn grootste kracht is creativiteit en vernieuwing, en mijn Powerkleur is mint dat staat voor ondernemende innovator. In mijn rapport staat: ‘Jij vindt het fantastisch om nieuwe ideeën en concepten tot leven te wekken, en weet door nieuwe verbindingen altijd weer met verrassende invalshoeken te komen. Jij verzint ook steeds weer wat nieuws.’ Wat ben ik nog meer? Petrol – creatieve denker, limegroen – persoonlijke ontwikkelaar en turkoois – originele ontwerper.

Wil jij ook weten wat jouw grootste kracht is? De Persoonlijke Kracht-test is onderdeel van mijn programma Onderneem het met kleur.

Samenwerking

Ik hou van mooie dingen maken, maar maak niet alles alleen. In de loop der jaren heb ik vele contacten opgedaan met andere enthousiaste professionals. Het liefst werk ik samen met mensen die dezelfde instelling hebben als ik, professioneel zijn en ambitieus en gaan voor het beste resultaat. Hierdoor kan ik je ontzorgen of in contact brengen met enthousiaste professionals op het gebied van fotografie, tekstschrijven, coaching, internet, film & animatie en natuurlijk drukkerijen en reclame-beletteraars. Samen maken wij jouw project tot een succes!

  Carry Yourself

  Samen met Cisca Stasse heb ik het merk Carry Yourself, feelgood girl meets businesslady. Met dit merk willen we vrouwen inspireren en motiveren om de beste versie van zichzelf te zijn en uit het leven te halen wat er in zit, zowel op privé als op zakelijk gebied. Cisca is ook Personal Power professional en samen organiseren wij Carry Your Power-bijeenkomsten en houden wij ons bezig met personal branding. En samen maakten wij de prachtige Carry Yourself planner die te koop is bij bol.com en op onze site: www.carryyourself.nl

   Maatschappelijk verantwoord

   Ik vind het belangrijk om van betekenis te zijn en iets terug te doen voor onze maatschappij. Daarom zet ik op vrijwillige basis regelmatig mijn kwaliteiten in voor onder andere:

   • Netwerk ViZi, een inspirerend netwerk voor ondernemende vrouwen.
   • Voetbalvereniging Drechtstreek. Ik heb 2 voetballende zoons en doe graag iets terug voor de vereniging. Daarom zit ik in het mediateam en beheer onder andere de Facebook pagina van vv Drechtstreek.
   • Stichting Anders, zij dagen ondernemers uit hun diensten/producten beschikbaar te stellen aan mensen die dat keihard nodig hebben. Want geven maakt rijk!

   Vraag nu een gratis spar-sessie aan

   7 + 1 =

   Friz Dezign vormgeving & communicatie

   voor ambitieuze ondernemers en bedrijven